Προτάσεις Διαμονής

Apollonia Resort & Spa

Apollonia Resort & Spa

Το Apollonia Beach Resort & Spa βρίσκεται πάνω στη μεγάλη, αμμώδη παραλία της Αμμουδάρας (όπως ονομάζεται και η πολυσύχναστη και δημοφιλής περιοχή που βρίσκεται πολύ κοντά), λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη του Ηρακλείου (τη μεγαλύτερη πόλη και πρωτεύουσα της Κρήτης) και λίγα λεπτά μακριά από φημισμένους αρχαιολογικούς χώρους (όπως η Κνωσσός) και άλλα σημεία ιδιαίτερου φυσικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.
Με 334 δωμάτια - που συνθέτουν το κεντρικό κτήριο - και τα 3 συγκροτήματα bungalow το ξενοδοχείο προσφέρει όλες τις ανέσεις για μια ξεχωριστή διαμονή και αποτελεί μια από τις πλέον ποιοτικές επιλογές για αξέχαστες διακοπές στο νησί της Κρήτη.

Santa Marina Resort

Santa Marina Resort

Το Santa Marina Resort βρίσκεται πάνω στη μεγάλη, αμμώδη παραλία της Αμμουδάρας (όπως ονομάζεται και η πολυσύχναστη και δημοφιλής περιοχή που βρίσκεται πολύ κοντά), λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη του Ηρακλείου (τη μεγαλύτερη πόλη και πρωτεύουσα της Κρήτης και λίγα λεπτά μακριά από φημισμένους αρχαιολογικούς χώρους (όπως η Κνωσός) και άλλα σημεία ιδιαίτερου φυσικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.
Με 208 δωμάτια και σουίτες στο κεντρικό κτήριο και στα συγκροτήματα bungalow, το ξενοδοχείο προσφέρει όλες τις ανέσεις για μια ξεχωριστή διαμονή και αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές για αξέχαστες διακοπές στο νησί της Κρήτη.

Τελευταίες ενημερώσεις

9 Μαΐου 2014

Επικαιροποίηση

Επικαιροποιήθηκαν όλες οι σελίδες με τις τελευταίες πληροφορίες.

13 Μαρτίου 2013

Σελίδα επικοινωνίας

Νέα βελτιωμένη σελίδα επικοινωνίας.

14 Οκτωβρίου 2012

Ελληνική έκδοση

Ολοκληρώθηκε η ελληνική έκδοση του ιστότοπου.

10 Ιουλίου 2012

Σελίδα συνεργατών

Ενημερώθηκε η σελίδα των συνεργατών μας.

5 Ιουλίου 2012

Σελίδα ερωτήσεων

Η σελίδα των ερωταπαντήσεων ενημερώθηκε & θα συνεχίσει να ενημερώνετε διαρκώς.

1 Ιουλίου 2012

Επίσημη σελίδα HST

Ο ολοκαίνουργιος ιστότοπός μας παρουσιάζεται στο διαδίκτυο.

1 Ιουνίου 2012

Η Heraklion Sightseeing Tour ξεκινά την λειτουργία της, προσφέροντας υπηρεσίες ξενάγησης στο Ηράκλειο.

Under Construction

Μαρτυρίες

Το Hop on-Hop off μας έδωσε μια πολύ καλή λύση στη μετακίνηση εντός της πόλης με την παράλληλη ευκαιρία να δεις τα πάντα μέσα σε 24 ώρες.

Steve David Ναυλομεσίτης