Σχετικά με μας

Σχετικά με μας
Η αποστολή μας

Η κύρια δραστηριότητα μας είναι να παρέχουμε σε μόνιμη βάση, άριστη ποιότητα υπηρεσιών περιήγησης στα αξιοθέατα και τις ιστορικές αξίες των περιοχών που επισκεπτόμαστε με λεωφορεία κορυφαίας ποιότητας, ανοικτού τύπου, που επιτρέπουν στους επισκέπτες μας να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την περιήγηση τους.

Γνωρίστε την πόλη του Ηρακλείου (κόκκινη διαδρομή στον χάρτη μας) με τον πιο εύκολο και άνετο τρόπο.

Η διαδρομή ολοκληρώνεται σε 60 λεπτά και κάνει 11 στάσεις στα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης ενώ συγχρόνως παρέχουμε τη δυνατότητα στους αξιότιμους πελάτες μας να επισκεφθούν αμέτρητα ιστορικά μνημεία εκμεταλλευόμενοι την συνεχή κυκλοφορία μας (συχνότητα εμφάνισης 45 λεπτά).
Γνωρίστε τις περιοχές Αμμουδάρας-Γαζίου και Ηρακλείου ταυτόχρονα σε μία διαδρομή (μπλε & κόκκινη διαδρομή στο χάρτη μας), εύκολα και άνετα. Η διαδρομή ολοκληρώνεται σε 105 λεπτά και κάνει 18 στάσεις προσφέροντας τη δυνατότητα στους πελάτες μας να απολαύσουν τις πανέμορφες παραλίες και τα αξιοθέατα των επισκεπτόμενων περιοχών (συχνότητα εμφάνισης 60 λεπτά).
Παρέχεται επεξηγηματική αφήγηση σε 8 διαφορετικές γλώσσες.

Τα αξιοθέατα και τα σημεία ενδιαφέροντος των περιοχών που επισκεπτόμαστε πραγματικά κόβουν την ανάσα με την ανάμειξη της παράδοσης και της σύγχρονης ζωής προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε τον συνδυασμό της διασκέδασης με την ενημέρωση, την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και της παραδοσιακής Κρητικής φιλοξενίας και φιλικότητας μαζί με τον υπέροχο Ελληνικό καιρό.

Το όραμα μας

Στόχος μας είναι να προσφέρομε υπηρεσίες ποιότητας στους επισκέπτες μας μέσα από την περιήγηση στα αξιοθέατα των επισκεπτόμενων περιοχών, μια αξέχαστη εμπειρία που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες των επισκεπτών μας και θα τους ωθήσει να μας προτείνουν και να μας συστήσουν στους φίλους και συγγενείς τους.

Περιήγηση

Περιήγηση

H Heraklion Sightseeing Tours σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε τις επισκεπτόμενες περιοχές με υπερσύγχρονα λεωφορεία ανοιχτού τύπου και να απολαύσετε ένα μαγευτικό ταξίδι.

Μάθετε τα πάντα για την ιστορία του σημείου που σας ενδιαφέρει να επισκεφθείτε, με δωρεάν σχολιασμό σε 8 διαφορετικές γλώσσες. Περιηγηθείτε με έναν ξεχωριστό τρόπο. Ανεβείτε και κατεβείτε από το λεωφορείο όσες φορές επιθυμείτε. Οι διαθέσιμες γλώσσες σχολιασμού είναι Ελληνικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Ρώσικα, Ισπανικά και Τούρκικα.

Επισκεφθείτε αξιοθέατα όπως τα παρακάτω:
  • Αρχαιολογικός χώρος της Κνωσού.
  • Ενετικό κάστρου "Κούλες".
  • Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου.
  • Ιστορικό Μουσείο.
  • Τάφος Νίκου Καζαντζάκη.
  • Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.
  • Χανιόπορτα.
  • Αρχαιολογικό Μουσείο Μαλεβυζίου.

Προτάσεις

Recommendations

Διαβάστε μια λίστα από προτάσεις μας που θα κάνουν την επίσκεψη σας σε Ηράκλειο και Αμμουδάρα, ενδιαφέρουσα και άνετη. Ξενοδοχεία, εστιατόρια, εμπορικά, γραφεία ταξιδίων και πολλά άλλα.

Μαρτυρίες

Με την Heraklion Sightseeing Tours έζησα μια απίθανη περιηγητική εμπειρία. Ζεστοί και εξυπηρετικοί άνθρωποι, που σε υποδέχονται πάντα με ένα χαμόγελο. Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα αν θέλετε να τα δείτε όλα.

Ιωάννης Βιτάλης - Γραφίστας

Ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο, έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές λεωφορεία για ξεναγήσεις με σκοπό να γνωρίσω την πόλη και να μετακινούμε εύκολα. Ερχόμενος στην Κρήτη για 3η φορά με μεγάλη μου χαρά είδα ότι οι Κρητικοί το έφεραν κι εδώ. Ίδια υψηλά στάνταρ με το εξωτερικό σε ένα καθαρό και ασφαλές λεωφορείο. Συγχαρητήρια.

Jim Matthews - Αρχιτέκτων
Facebook